Grătarul rotund cu plită OFYR cucerește petrecerile în aer liber gătind preparate delicioase împreună cu familia și prietenii

Ai o familie numeroasă sau o gașcă mare de prieteni plini de poftă de viață și de mâncăruri delicioase? Ești un pasionat al gătitului în aer liber? Atunci, un gratar cu plita OFYR ar putea fi modul ideal de a-ți testa măiestria în arta culinară, ca un adevărat chef BBQ!

Suprafața generoasă și design-ul inedit al plitei OFYR îți permit să te bucuri alături de cei dragi de o nouă experiență culinară în aer liber. Datorită formei sale inovative, nu va mai fi nevoie să te retragi în izolare pentru a te asigura mereu că mâncarea este perfectă. Dimpotrivă, vei putea împărți munca cu ceilalți și te vei bucura cu adevărat de gătit într-un mod eficient și chiar distractiv!

În oferta PEFOC vei găsi o gamă variată de modele de grătare profesionale potrivite pentru a pregăti preparate culinare în afara casei tale: în curte, în grădină, pe terasă, în foișor sau chiar la un picnic în natură, cu ajutorul modelului mobil pentru camping care poate fi folosit și ca vatră de foc. Pe lângă variantele de tip vatră pe foc OFYR, catalogul cuprinde și modele de grătare grădină metalice care pot funcționa pe lemne sau cu cărbuni. Această gamă se remarcă prin calitatea superioară, oferind produse confecționate din tablă, fontă, oțel, corten, fier sau inox!

Toate tipurile de gratar sunt disponibile la vânzare la prețuri variate în funcție de modelul ales (premium sau economic), având adâncimi și dimensiuni diferite, mai mari sau mai mici, dotate fie cu plită metalică neagră (rotundă sau pătrată), fie cu placă cu margine din inox, în funcție de preferințele maestrului grătar din grădină! Modelele pot fi echipate cu o varietate de accesorii, precum roți pentru mobilitate, capac, frigărui, proțap, cuptor, chiuvetă, spații de depozitare pentru lemne, măsuțe laterale pentru oale sau ustensile de grătar și multe altele, utile pentru gătitul în aer liber.

Cu ajutorul vatrei de foc cu plită OFYR, vei putea găti o mulțime de rețete delicioase, bazate pe preparate din carne (vită, cotlet sau ceafă de porc, piept de pui), diverse tipuri de pește (ton, macrou, somon, doradă) sau chiar și legume de sezon la grătar (vinete, dovlecei, cartofi, ciuperci).

Prin urmare, grătarul de tip vatră pe lemne cu plită poate deveni cel mai bun prieten al tău, indiferent dacă gătești acasă pentru familie și prieteni sau într-un restaurant, la catering sau evenimente culinare!

În plus, pe lângă oferta de grătare premium OFYR, pe site-ul www.pefoc.ro vei descoperi un întreg univers de grătare clasice pe cărbuni, Weber grill pe gaz, grătare electrice, cuptoare pentru pizza, grătare premium cu ceramică de tip kamado Big Green Egg, dar și grătare economice pentru toate buzunarele.

Tot pe site, ai la dispoziție o serie întreagă de ustensile pentru grătar, clești grătar, arzătoare, cărbuni, bricheți pentru aprins focul, alături de materialele necesare pentru construcția de grătare spectaculoase de grădină din cărămidă sau beton. Toate produsele sunt livrate rapid și în siguranță, ajungând în maximum 48 de ore de la confirmarea comenzii din depozitul nostru, direct în fața ușii tale!

Previous post Rolul cheie al codurilor de bare în comerțul online și fizic
Next post Toolsboxservices anunță extinderea gamei sale de echipamente și scule pentru service auto