Obține eleganța, confortul și plusul de căldură cu noile șeminee electrice PEFOC!

Niciodată nu a fost mai simplu și mai ieftin decât acum, să obții eleganța, confortul și căldura tipice unor seminee pe lemne direct în confortul locuinței tale, chiar dacă aceasta este un apartament drăguț la bloc, unde spațiul redus n-ar permite în mod obișnuit o astfel de soluție pur și simplu fermecătoare! 

Dispozitive unicat de încălzire și decor, fiecare semineu electric este o adevărată minune a inovațiilor tehnologice de ultimă generație, și asta la un preț suprinzător de ieftin. Șemineele electrice 3D cu telecomandă și panou de control pentru reglajul facil al preferințelor, au ajuns unele dintre cele mai îndrăgite și neașteptat de aspectuoase, în tot mai multe locuințe din România! Aceste dispozitive speciale, reușesc să încorporeze tehnologia avansată de fabricare, cu un consum redus de energie și un design exclusivist, la costuri mult mai mici decât clasicul șemineu pe lemne.

Cu peste 20 de ani de experiență pe piața termicelor neconvenționale din țară, meșterii sibieni de la PEFOC și-au propus ca fiecare român să aibă acces la o soluție cu un design care imită atmosfera unui șemineu autentic. Șemineele sunt prevăzute cu tehnologie 3D LED încorporată ce garantează reducerea considerabilă a consumului de energie, fără încărcarea facturii la curent.

Mai mult, încălzirea cu termostat și afisajul numeric al temperaturii, garantează control total pentru utilizator. În plus, spre deosebire de modelul clasic de șemineu pe lemne, modelul electric beneficiază de avantajul că nu necesită utilizarea unui coș de fum, putând fi folosit și doar în scop decorativ, cu sau fără căldură, în funcție de preferințe și anotimp.

Toate opțiunile și întreaga configurație de setări disponibile la un semineu electric incorporabil sunt proiectate pe un ecran cu afișaj digital special, care se aprinde și se stinge după 5 secunde. Așa cum menționam la începutul articolului, șemineele electrice 3D dispun și de o telecomandă și un panou de control, ce permit reglajul complet în funcție de preferințele fiecăruia.

Pentru crearea unei experiențe desăvârșite, guvernate de confort și autenticitate, șemineele electrice 3D sunt prevăzute cu tehnologie de reglare a luminozității și vitezei de propagare a flăcărilor, simulate în funcție de preferințele fiecărui client.

Iar pentru o și mai bună fidelitate a senzației livrate de un șemineu veritabil pe lemne, trebuie să știți că unele modele, permit inclusiv instalarea unor boxe separate, capabile să reproducă sunetul specific al lemnelor ce ard mohnit pe foc, în vatra caldă din casa bunicilor sau din cabana în care ai petrecut ultimul concediu de iarnă, alături de familia sau persoana iubită.

Calitatea și siguranța universului termic sunt la ele “acasă” pe site-ul www.pefoc.ro – unul dintre cele mai mari magazine online de șeminee din România, cu un stoc permanent de peste 9000 de produse și accesorii, de la modele de șeminee ieftine pe lemne, termoșeminee cu sau fără puffer, șeminee premium, clasice sau moderne și până la sobe pe lemne, șeminee decorative, coșuri de fum profesionale, focare șemineu, burlane și multe alte accesorii special concepute pentru construcția proiectului tău de încălzire perfect! 

Datorită echipelor de montaj formate din profesioniști adevărați și serioși de la PEFOC, anual sunt executate pe întreg teritoriul țării, peste 200 de modele de șeminee și coșuri de fum, folosindu-se doar materiale de calitate pentru care se asigură garanție extinsă și transport gratuit.

Previous post De ce ar trebui să investești într-un sistem de recuperare a căldurii pentru casa ta
Next post Avantajele Inchirierilor Auto pe Termen Lung