Te invităm să explorezi inovația momentului – Șemineul dotat cu geam pentru focar cu proprietăți de autocurățare!

Când discutăm despre un șemineu premium sau un termosemineu, în afară de aspectul estetic și calitatea superioară a materialelor utilizate în fabricație, este esențial să ne concentrăm și asupra randamentului pe care acestea îl oferă. Indiferent dacă sunt fabricate din fontă sau oțel inoxidabil, în combinație cu sticlă specializată și rezistentă la temperaturi ridicate, aceste elemente trebuie să respecte standardele obligatorii pentru a asigura eficiența optimă a șemineului din toate perspectivele.

Românii din toată țara au acum ocazia să descopere în meșterii PEFOC, o echipă cu peste 20 de ani de experiență în industria soluțiilor termice neconvenționale din industria de specialitate, șeminee dotate cu două tipuri de sticlă termorezistentă, inclusiv un model special cu funcție de autocurățare.

Preferat de majoritatea clienților, modelul clasic cu sticlă termorezistentă este întâlnit atât în case, cât și în industria alimentară. Aceasta are o grosime de 4 mm și rezistă la temperaturi extreme de până la 800 de grade Celsius, fiind certificată pentru calitate superioară. Sticla este perfect transparentă, oferind o vizibilitate ideală în interiorul focarului, iar tratamentul cu strat de oxid metalic permite o curățare ușoară.

Pentru aceste modele, montajul trebuie efectuat de către meșteri autorizați care vor folosi inclusiv materiale premium de izolatie semineu, pentru a evita riscul unei instalări defectuoase care ar putea duce la spargerea prematură a sticlei.

În ceea ce privește sticla termorezistentă cu autocurățare, aceasta necesită o flacără suficient de puternică și lemne uscate pentru a funcționa corespunzător. Pentru menținerea eficientă a sticlei, lemnul folosit trebuie să aibă o umiditate de maximum 20%.

În continuare vă vom prezenta o serie de recomandări de care trebuie să ținem cont dacă ne dorim să prelungim eficient durata de viață a sticlei termorezistente:

– deși sticla nu este rezistentă la șocuri, are avantajul că nu se sparge la fisuri;

– nu plasați lemnele în interiorul focarului, împingând cu ajutorul sticlei;

– nu folosi lemne pline cu zăpadă, pentru a evita spargerea cauzată de șocul termic;

– sticla nu izolează ermetic și nu este securizată, dar împiedică eficient pătrunderea fumului;

– sticla termorezistentă nu se lipește cu altfel de adezivi sau silicon, în afara benzii speciale

  termoizolante.

Altfel, dacă întâmpini dificultăți în alegerea tipului de sticlă sau pur și simplu nu ești sigur dacă sticla termorezistentă cu autocurățare va funcționa și în cazul soluției tale de încălzire, echipa de specialiști PEFOC vă va asista cu sfaturi utile, ajutându-vă să luați cea mai potrivită decizie pentru fiecare situație în parte.

Veștile bune nu se opresc însă aici! Ofertele de preț croite pentru fiecare buzunar în parte, marchează toată gama de produse și soluții alternative de încălzire disponibile pe site-ul oficial www.pefoc.ro. Ofertele bune la șemineele pe lemne, șeminee pe gaz sau șeminee pe peleți, la accesorii suport lemne de foc, la coșuri de fum sau la modele diverse de sobe cu design rustic sau minimalist, nu pleacă nicăieri, iar stocurile sunt refăcute periodic astfel încât toți românii să aibă posibilitatea achiziționării unor produse cu adevărat premium și de calitate garantată!

Previous post Tendințe pentru botez în 2023-2024
Next post Afla cum sa faci mereu cea mai buna maioneza de casa pentru salata boeuf!