Au trecut anii peste vechiul tău grătar? Schimbă-l cu unul dintre modelele premium de grătare de la PEFOC

Dacă locuiești la casă, dar te-ai săturat să folosești același grătar improvizat, vechi și uzat după atâția ani de utilizare și expunere la umezeală și la alți factori externi, atunci credem că a venit momentul să aduci o schimbare în grădina ta! Specialiștii în șeminee de la Pefoc propun acum tuturor iubitorilor gătitului în aer liber și o gamă diversă de grătare de grădină aspectuoase, confecționate din materiale de înaltă calitate și la prețuri pentru fiecare buzunar.

Oferta cuprinde modele premium sau economice de grătare de grădină, cuptoare, grill-uri, gratare pe gaz, plite, vetre perfecte pentru curtea, grădina, foișorul sau terasa ta. Cuptoarele precum Big Green Egg sau grătarele profesionale de tip vatră, marca OFYR, dar și grătarele economice sau cele zidite din cărămidă, te vor ajuta să oferi adevărate festinuri culinare pentru familia și prietenii tăi dragi!

Big Green Egg

Grătarul Big Green Egg este unul dintre cele mai performante, mai cunoscute și mai îndrăgite cuptoare ceramice de pe piață, fiind alternativa stilată la gama de grătare de grădină din cărămidă! Fiind produs din ’74 cu tehnologia NASA, Big Green Egg este apreciat în toată lumea, încă de pe atunci. Toate materialele, ceramica din interior, învelișul exterior, elementele de îmbinare, grătarul, vatra din bază, ușile de admisie –  toate sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, rezistente la temperaturi mari și durabile în timp! Este foarte estetic, având un design modern, economic și consumă foarte puțin cărbune. Prepară ca un veritabil masterchef al gătitului în aer liber, mâncăruri delicioase, suculente și sănătoase, precum: cărnuri, pizza, pâine de casă, legume și chiar și prăjituri!

OFYR

OFYR este un brand renumit și producător de top al vatrelor de gătit pe lemne, confecționate din oțel corten! Grătarul cu plită OFYR este un dispozitiv de gătit în aer liber cu o suprafață generoasă de contact și tehnică interesantă de preparare a bucatelor. Dispus circular, acesta va aduna familia și prietenii în jurul focului – în grădina, în curtea din spatele casei sau pe terasa, ori la cabana de la munte! Gătește sănătos și într-o cantitate suficientă pentru toți musafirii tăi, cu plita din oțel OFYR! Ți-l livrăm din stoc, simplu și rapid, oriunde în țară, în maximum 48 de ore de la confirmarea comenzii.

Materiale de construit grătare de grădină zidite

Pentru fanii cuptoarelor clasice de exterior, meșterii sibieni de la PEFOC pun la dispoziție  toate materialele necesare construirii complete de gratare de gradina din cărămidă sau zidite, precum: materiale termorezistente dedicate, soluții speciale de mortar și cimenturi refractare, adezivi sau kituri de montaj, ciment aluminos, lipici etanșant termorezistent și chiar și plite sau uși din fontă, pentru un finisaj deosebit al cuptorului! Astfel, vei putea realiza orice modele de grătare, rustice sau moderne, din cărămidă sau piatră, având siguranța lucrului bine făcut și garanția unui produs final durabil!

Grătare economice

Totuși, dacă nu dorești să investești atât de mult într-un grătar de grădină și te mulțumești cu un grătar de tip BBQ clasic, te sfătuim să arunci o privire și peste modelele de grătare economice PEFOC. Deși mult mai ieftine, acestea nu fac rabat de la calitate, fiind suficient de robuste, rezistente și extrem de portabile, perfecte pentru grătare la iarbă verde cu prietenii sau familia. Gama este alcătuită din modele de toate dimensiunile, cu loc pentru ustensile sau preparate, cu spațiu de depozitare sau cu posibilitatea de gătire pe mai multe niveluri, pentru acele momente când curtea ta este plină de invitați pofticioși.

Așadar, PEFOC este de acum și casa pentru nenumărate modele de gratar carbuni premium care îți transformă mesele în aer liber, într-o veritabilă sărbătoare a preparatelor aromate și gustoase. Intră pe site-ul oficial www.pefoc.ro ca să poți alege orice îți dorești, dintr-un stoc de peste 9000 de produse și accesorii dedicate universului fascinant al soluțiilor termice alternative!