Cum depozitezi corect hainele din blăniță pentru damă: bune practici de care să ții cont

Hainele din blăniță damă sunt articole vestimentare durabile, de lux, de care te poți bucura pe termen foarte lung, dacă ții cont de regulile de depozitare și de întreținere.

Pe Internet circulă tot felul de sfaturi neavizate, așa că dacă te întrebi cum să procedezi corect cu o blanita dama: https://www.blana.ro/haine-de-blana-naturala/, unde să le depozitezi și cum să le crești durata de întrebuințare, ai ajuns în locul potrivit. Acest scurt ghid este conceput de experții în blănuri naturale și te ajută să iei decizii bine informate.

Blanita dama să păstrează în locuri reci

Condițiile ideale pentru a conserva hainele de blană sunt date, în primul rând, de temperaturile optime. Aceste articole vestimentare se păstrează în medii reci, la 10 – 15 grade Celsius, pentru a simula condițiile din natură. Pentru că este dificil de reprodus acest mediu într-un spațiu de locuit, ceea ce poți face este să optezi pentru un loc cât mai întunecat, departe de razele soarelui și lipsit de umiditate. E bine de știut că umiditatea ridicată nu face bine dermei, ea trebuie să se situeze la nivelul de 50 – 55%. Nu ține hainele de blană în subsoluri sau în dulapuri aflate pe balcon, dar nici în spații cu umiditate mult prea scăzută nu este indicat.

Expunerea la lumină poate să deterioreze hainele de blană

La fel de „nocivă” pentru hainele de blană este și expunerea la lumină. Cu atât mai mult cu cât vorbim despre haine de blană vopsite, expunerea la razele UV poate să dăuneze culorii hainelor de blană. Evită să depozitezi aceste articole vestimentare în dressinguri deschise, unde lumina soarelui are acțiune directă. În plus, ține cont că dulapurile realizate din cedru sunt total nepotrivite pentru a depozita articolele vestimentare concepute din blană naturală. Cedrul, ca și material, absoarbe umiditatea. Dacă vei depozita haina ta de blană într-un astfel de dulap, vei risca să îi usuci derma și chiar să preia mirosul de cedru, de care nu mai poți scăpa.

Spune „adio” sacilor din plastic

Nu, nu este indicat în nicio situație să pui hainele de blană naturală în saci de plastic. Aceste articole vestimentare sunt produse naturale, care nu conviețuiesc în armonie cu mase plastice. Dacă utilizezi huse de plastic, blănurile naturale nu mai pot respira. Chiar dacă vrei să transporți o haină de blană dintr-un spațiu de locuit în alt loc, nu se recomandă folosirea sacilor plasticați. Pentru transport există huse speciale concepute din pânză, iar în dulapuri hainele de blană trebuie să stea, în mod obligatoriu, nedescoperite. Atenție și la spațiul dintre ele: trebuie să te asiguri că există spațiu liber între articolele vestimentare, ca ele să nu se șifoneze și să nu se ciufulească.  

Casa de Blănuri MG, magazinul de unde poți cumpăra veste de blană de lux și nu numai

Cumpără cu încredere produse de top de la Casa de Blănuri MG, un mediu de achiziție de lux, care există pe piață încă din 1939. Găsești cele mai bune veste de blană chiar aici, jachete, haine lungi, etole sau chiar și accesorii premium, pe care le poți cumpăra în cele mai sigure condiții.

Casa de Blănuri MG își realizează colecțiile atât în atelierul propriu, cât și în atelierele celor mai cunoscuți designeri de blănuri din Italia. Beneficiezi de garanție între 2 – 5 ani.

um depozitezi corect hainele din blăniță pentru damă: bune practici de care să ții cont

Previous post Cum ajută serviciile de optimizare SEO și cum se evidențiază AllmaDesign
Next post Cauți o oglindă pentru baie? Află cum să o alegi ușor!