Cauți o oglindă pentru baie? Află cum să o alegi ușor!

Amenajarea băii de acasă este foarte importantă când vine vorba despre confortul de care bucuri în spațiul personal.

De aceea, dacă te afli în această etapă, este bine să știi cum să alegi cea mai potrivită oglinda baie de aici, care să fie atât frumoasă ca aspect, cât și practică din punct de vedere a funcțiilor pe care le are. Gama de produse de pe piață este astăzi una deosebită, care îți propune o varietate de modele deosebite,  iar pentru a lua o decizie potrivită pentru tine, este bine să știi care sunt detaliile pe care să le pui în balanță.

Ce tip de oglinda baie îți dorești?

În funcție de răspunsul la întrebarea de mai sus, poți lua în considerare:

  •  o oglindă simplă, clasică – obiectele clasice nu se demodează niciodată și sunt ușor de folosit. Mai mult, este bine să știi că oglinda simplă este foarte ușor de montat și te poți ocupa personal de acest detaliu, dacă ai câteva unelte;
  • o oglindă cu leduri – un astfel de obiect îți oferă posibilitatea de a alege singur intensitatea luminii, dar și de a porni sau de a stinge lumina printr-o simplă apăsare, prin intermediul touch screen-ului. Mai mult, oglinda cu leduri îți poate oferi o lumină caldă sau una rece, în funcție de preferințele pe care le ai;
  • o oglindă cu becuri – este excelentă pentru tine, mai ales dacă vrei să te simți asemenea unui super-star. Odinioară, doar vedetele foloseau astfel de oglinzi, însă astăzi poți avea și tu una acasă. Becurile cu care oglinzile sunt prevăzute au forme și dimensiuni diferite, rămânând la alegerea ta care este varianta ideală pentru tine.

Cât de mare îți dorești să fie oglinda?

Înainte de a decide cât de mare vrei să fie oglinda în care investești, trebuie să știi că un model generos ca dimensiuni te ajută întotdeauna să obții senzația de mai mult spațiu într-o baie mică. În același timp, este bine să te gândești la toți membrii familiei, astfel încât să iei o decizie potrivită pentru toți. Din fericire, pe piață găsești atât modele micuțe, cât și modele mai mari, așa că nu te opri niciodată la prima variantă pe care o găsești!

Forma contează

Dincolo de utilitatea oglinzii, mai trebuie să știi că și forma acesteia este importantă. De ce? Dacă o oglindă rotundă sau una ovală te ajută să creionezi o atmosferă ușor romantică, optând pentru un model dreptunghiular sau unul pătrat, vei obține o atmosferă mai sobră, care se pliază perfect unui design scandinav, de exemplu.

Funcții moderne

Dacă îți dorești o oglindă modernă, care să corespundă tendințelor actuale, mai trebuie să știi și că aceasta poate fi prevăzută cu următoarele funcții:

  • funcție de dezaburire – aceasta este o funcție extrem de practică, mai ales după ce faci duș. Mai exact, oglinda ta se va dezaburi singură și nu va trebui să o ștergi. În doar câteva minute după ce termini dușul, poți începe să te pregătești pentru a pleca de acasă, întrucât suprafața oglinzii va fi perfect curată și utilizabilă;
  • funcție meteo – datorită funcției meteo, nu vei ieși niciodată din casă prea puțin sau prea mult îmbrăcat. Întrucât vezi pe oglindă câte grade sunt afară, îți va fi întotdeauna mai ușor să îți alegi outfitul în fiecare zi!

Punând în balanță toate elementele anterior menționate, îți va fi mai ușor să iei o decizie potrivită în privința oglinzii de baie în care să învestești, iar accesând Elves.ro vei găsi aici o varietate de modele deosebite. Mai mult, online ai la dispoziție și posibilitatea de a alege o cada freestanding la perete: https://elves.ro/29-cazi-freestanding ori accesorii de baie interesante!

Date de contact:

Email: office@elves.ro

Telefon: 0760 077 183