Ți-e dor de căldura casei de la bunici? Încearcă noile sobe ce reproduc atmosfera și designul rustic de odinioară!

Cu siguranță foarte mulți dintre noi devenim melancolici la gândul tinereții și vacanțelor petrecute la țară, în căldura sau aroma inconfundabilă a bucatelor preparate pe soba veche, dar fermecătoare, din casa dragilor noștri bunici sau părinți. Gama de sobe din fontă a sibienilor de la PEFOC, se comportă precum o veritabilă mașină a timpului care ne poartă încă de la prima flacără, către acele vremuri de odinioară încărcate cu amintiri de pus în ramă și bucuria lucrurilor simple.

Tocmai de aceea, sobele noi cu aspect rustic sau modern, au început să fie atât de îndrăgite de către românii care își doresc o sursă de căldură sigură, rapidă, accesibilă și cu un design care rămâne statornic, indiferent de trenduri sau de trecerea inevitabilă a timpului.

Încurajați de cele peste două decenii în care au adus căldura și calitatea soluțiilor termice alternative în casele a mii de români din întreaga țară, meșterii PEFOC propun soba, tuturor celor care își doresc o soluție de încălzire tradițională sau celor care visează la un semineu pe lemne rustic, însă spațiul, timpul sau bugetul nu le permit construirea unei astfel de construcții complexe. În acest fel, chiar dacă la o scară mai mică, soba de tip șemineu va reuși totuși să reproducă cât se poate de fidel, funcționalitatea și aspectul magic al șemineului clasic pe lemne.

În plus, sobele pe lemne profită de avantajul prețului avantajos, generat de racordarea la un coș cu diametru redus și posibilității amplasării acesteia, fără construcții sau finisaje complexe. Costul manoperei finale scade considerabil datorită faptului că soba, indiferent dacă este din fontă, oțel sau îmbrăcată cu teracotă, nu trebuie decât să fie pusă pe poziție și racordată la sistemul de evacuare existent al casei.

Un meșter PEFOC cu zeci de ani de experiență în spate, va putea să ți-o monteze simplu și într-o singură zi, pentru ca tu să te bucuri cât mai repede, de magia și designul unic al sobelor de tip șemineu.

În continuare, în funcție de materialul din care sunt confecționate, îți vom prezenta două dintre cele mai îndrăgite categorii de sobe disponibile în oferta meșterilor sibieni.

Sobele din fontă

Alege dintr-o gamă variată de sobe rustice pe lemne realizate din fontă turnată, modele trainice cu aspect asemănător sobelor de odinioară, însă actualizate la cerințele moderne. Sobele din fontă se remarcă prin rezistență, durabilitate și proprietățile de retenție a căldurii, fiind foarte eficiente din punct de vedere termic. O astfel de sobă poate fi cea mai bună alternativă la șemineul tău de vis!

Sobele din oțel

În cazul în care îți dorești să combini rusticul sobelor vechi cu liniile contemporane, ei bine, află că poți opta pentru o sobă modernă din oțel, șamotată la interior și disponibilă în diferite stiluri și dimensiuni, forme rotunjite, cu sticlă pe colț, deschidere frontala amplă sau cu picior. Așadar, intră chiar azi pe site-ul oficial www.pefoc.ro pentru catalogul complet de soluții termice și indiferent dacă ești în căutarea unei sobe, șemineu pe lemne, șemineu pe gaz sau cos de fum inox, beneficiezi de asistență de specialitate și de prețuri reduse, cu garanție de calitate și livrare gratuită oriunde în țară, în maximum 48 de ore de la achiziție