Fă cunoștință cu focarele premium de șemineu pe colț de la PEFOC

Îți dorești combinația perfectă dintre atmosfera de tip aristocratică și confortul redat de soluțiile hi-tech, de ultimă generație? Atunci, cu siguranță, focarele premium de șemineu pe colț de la PEFOC sunt soluția perfectă pentru tine!

Dacă ești o persoană dinamică, conectată în permanență la ultimele noutăți în materie de amenajare, Focarele VN din oferta profesioniștilor cu peste 20 de ani de activitate în domeniul soluțiilor termice neconvenționale, reușesc să atragă atenția datorită designului modern și al finisajelor cu linii curate, propunând un concept avangardist prin cele două laturi din sticlă dispuse în forma literei “L” care au scopul de a oferi o perspectivă deosebită focului, contribuind la crearea unui spațiu intim, guvernat de personalitate și stil unic.

Acestea pot fi montate într-un perete pe colț în living sau pot marca cu note pline de eleganță și tușe intime ce reușesc să apropie întreaga familie în jurul unui element central, dătător de căldură și povești, transportându-te senzorial în vremuri în care vechile sobe pe lemne inundau cu aroma lor inconfundabilă, ulițele satului românesc și viața simplă de odinioară.

Pe lângă caracteristicile vizuale și performanțele premium, un șemineu cu focar pe colț VN este și deosebit de practic, garantând o încălzire eficientă a spațiului și o ardere ecologică a lemnului. Grație sistemului de autocurățare cu care aceste tipuri de focare sunt prevăzute, veți avea posibilitatea să mențineți cu ușurință aspectul curat al sticlei pentru o perioadă mai lungă de timp. Focarele VN au posibilitatea de a conecta admisia de aer din exterior, fiind unul dintre multele avantaje funcționale pe care le oferă.

Confecționat din materiale premium, acest tip de șemineu este beneficiarul unor inovațiii tehnice de ultimă generație, care ajută foarte mult la o rezistență sporită în situația expunerii constante la temperaturi înalte. Acest lucru este posibil datorită oțelului refractar cu o compoziție generoasă de carbon, inclusă încă din procesul de fabricare. Șemineele VN mai sunt dotate cu încuietori parentale ce protejează împotriva deschiderii involuntare de către copii sau persoane neinstruite și oferă în același timp, o etanșeitate excelentă a camerei de ardere care ajută la funcționarea în condiții optime de siguranță și confort.

Camera de ardere este căptușită cu șamotă specială (Acumotte) ce contribuie la o combustie mai eficientă, menținând în același timp temperatura din interior pentru mai multă vreme și la un nivel constant. Pentru un boost de design, acest tip de căptușeală interioară are aspectul unei suprafețe albe și netede, ce ajută la crearea de linii curate și minimaliste pentru un semineu decorativ și funcțional în același timp.

Din punct de vedere al întreținerii, acest tip de focar nu necesită prea mult efort de curățare, datorită grătarului și cenușarului generos, amplasat în vatra pentru colectare a reziduurilor rezultate în urma arderii. Accesul la contragreutăți, la sistemul de admisie și la cel de glisare a ușii, se va putea face prin ușile de acces din interiorul focarului, fără vreo intervenție asupra construcției șemineului. Dotat cu picioare reglabile și con de evacuare din fontă, reglabil la 360°C focarele de șeminee VN garantează o funcționare ușoară, silențioasă și fără bătăi de cap, bucurându-se în același timp de un design modern, în pas cu tendințele actuale de amenajare.

Pentru ca tu să te bucuri împreună cu familia și cei dragi, de căldură și fiabilitate într-un regim redus de consum, noua gamă de focare pe colț vine cu garanție pe 5 ani, fiind proiectate să protejeze mediul înconjurător prin limitarea la maximum a emisiilor de dioxid de carbon. În plus, în magazinul online www.pefoc.ro vei găsi o varietate întreagă de soluții termice, pornind de la cuptoare din ceramică specială kamado și până la șemineele clasice pe lemne, modele de semineu electric, sobe pe peleți sau focare puternice pe gaz.

Previous post Găsirea meseriașilor calificați în industria construcțiilor
Next post Cele mai bune centrale termice în condensație de la Viessmann