Descoperă informațiile de care ai nevoie atunci când te afli în căutarea unor baterii pentru baie

Dacă te-ai decis să îți renovezi baia, ori pur și simplu dorești înlocuirea bateriilor din baie, deoarece acelea vechi îți fac probleme, este bine să acorzi importanță alegerii acestor produse, astfel încât să bucuri de investiția făcută pentru o perioadă cât mai lungă de timp.

Descoperă, citind rândurile de mai jos, informații importante care să tea jute în alegerea unor baterii baie!

De ce este atât de importantă alegerea unor baterii baie?

Răspunsul este foarte simplu!  Deoarece nimănui nu îi place să cheltuiască de mai multe ori, anumite sume de bani, dar și timp, și energie, pentru înlocuirea acestor produse! Așadar, este foarte important să alegi baterii de o bună calitate, care să se potrivească locului în care urmează a fi montate și care să funcționeze fără probleme pentru o perioadă lungă de timp!

De ce e bine să ții cont în alergerea bateriei pentru lavoar?

În primul rând, trebuie să ții cont de lavoarul din baia ta, dar și de sistemul apei, astfel încât să poți alege o baterie care să poată fi instalată și utilizată corespunzător. Dacă vei neglija aceste aspecte, riști să investești într-o baterie care nu te va ajuta în niciun fel și nu va putea fi utilizată la lavoarul din baia ta. De exemplu, în cazul în care ai un lavoar simplu încastrat ori amplasat pe mobilier, o baterie joasă va fi potrivita, iar dacă lavoarul din baia ta este înalt, este indicat să optezi pe o baterie ce are corpul mai înalt. Ține cont și de felul de acționare al levierului, astfel încât mișcarea să fie natural, ușoară, pentru a te bucura de confort!

Ce trebuie să știi pentru bateriile de duș sau cadă?

În cazul acestor baterii, este bine să știi că pot fi montate fie pe perete, fie pe cadă. Poți profita de posibilitatea de a alege baterii cu termostat, astfel încât, atunci când vei face un duș, să nu te mai confrunți cu neplăcerea variațiilor de temperatură. Cu ajutorul unei astfel de baterii, vei avea posibilitatea de a regla temperatura apei în funcție de preferințele tale, bucurându-te ori de câte ori îți vei dori de un duș sau de o baie relaxantă.

Ce caracteristici au bateriile sanitare?

Ținând cont de modalitatea de acționare a apei, bateriile sanitare sunt de mai multe feluri:

  • Bateriile monocomandă – sunt prevăzute cu o manetă ce se acționează pentru a regla cantitatea de apă dorită, mai exact cât de tare sau încet dorești să curgă apa, iar prin rotirea în jurul axului, se setează temperatura apei;
  • Baterii cu două robinete separate – sunt prevăzute, după cum îți poți da seama, cu două robinete, unul pentru apă caldă, iar celalalt, pentru apă rece;
  • Baterii cu sensor de mișcare – sunt baterii moderne ce îți pot oferi un plus de confort, senzorul din dotarea acestora declanșând apa atunci când detectează mișcare.

Alege să te bucuri de posibilitatea de a-ți comanda bateriile potrivite pentru baia ta direct de pe Internet! Pe Baterii-lux.ro te poți bucura de produse de cea mai bună calitate, de care te vei putea bucura pentru o perioadă lungă de timp!

Aici găsești baterii pentru baie, dar și coloane de duș, lavoare, perii de toaletă, rafturi pentru a-ți organiza lucrurile, și chiar baterii bucatarie! Folosește datele de contact de mai jos și bucură-te de o alegere inteligentă, de care te vei putea bucura mult timp!

Date de contact:

E-mail: office@baterii-lux.ro

Telefon: 0721482872

Previous post PERICOL la Gara de Sud! Ce se intampla aici poate… ucide!
Next post Valeriu Iftime: Pretul licitatiilor trebuie dictat de piata