Final memorabil de Concurs George Enescu 2022 pe 18 septembrie, la Bucuresti, cu trei concerte de Prokofiev, Beethoven si Schumann

[ad_1]

Cei trei finaliști ai Secțiunii de Pian din cadrul Concursului George Enescu 2022 au fost desemnați vineri seara de către juriul de specialitate, în prezența directorului artistic al Concursului și Festivalului Internațional George Enescu, dirijorul Cristian Măcelaru. Tinerii muzicieni din Israel, România și Hong Kong (China) vor interpreta lucrări de Prokofiev, Beethoven și Schumann în ultima Finală din cadrul Concursului, ce are loc pe 18 septembrie la ora 18:00 la Ateneul Român. Tot în cadrul Finalei vor fi anunțați și câștigătorii Secțiunii Compoziție, inclusiv cel al Premiului pentru Originalitate, acordat pentru prima dată la această ediție a Concursului. Evenimentul este sold-out și va marca finalul ediției 2022, desfășurată sub semnul speranței și al bucuriei revenirii în sala de spectacol.

Detalii pe Reusita.ro

Articolul Final memorabil de Concurs George Enescu 2022 pe 18 septembrie, la Bucuresti, cu trei concerte de Prokofiev, Beethoven si Schumann apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Previous post Cum poți să ai un conținut potrivit pe site în funcție de nevoile clientului
Next post Oaspeti de seama din Franta la Primaria Capitalei. Aflati acum cu cine s-a intalnit Nicusor Dan